Καθώς ο Πρώτος Περιφερειακός Διαγωνισμός FIRST® LEGO® League για την σεζόν 2021-2022 ολοκληρώνεται δεν μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.
👏Ομάδες τα πήγατε περίφημα! Το κέφι, η συνεργασία και φυσικά τα projects σας εντυπωσίασαν την Ομάδα Διαγωνισμών.🤩 Δώσατε τον παλμό για την έναρξη της σεζόν και σας ευχαριστούμε! Να θυμάστε πως το ταξίδι της έρευνας, της γνώσης και της καινοτομίας δεν σταματά ποτέ.💡
👏Ένα μεγάλο Ευχαριστώ και ένα θερμό Συγχαρητήρια στους Προπονητές, τους Υποστηρικτές, τους Χορηγούς και τους Γονείς οι οποίοι στάθηκαν δίπλα στους νεαρούς καινοτόμους επιτρέποντάς τους να πειραματιστούν δημιουργικά με την λύση προβλημάτων και την διαχείριση προκλήσεων προκειμένου να προσφέρουν καινοτόμες προτάσεις που μας επιτρέπουν όχι μόνο να επιβιώσουμε, αλλά και να διαπρέπουμε στον τομέα της μεταφοράς φορτίου τον 21ο αιώνα. Η συμβολή σας ήταν πολύτιμη.
👏Εθελοντές είστε αστέρια!⭐️Η ενέργειά σας ακτινοβολούσε! Η πολύτιμη συμμετοχή σας εξασφάλισε την διεξαγωγή των διαδικασιών με ασφάλεια, άνεση και κέφι.
👏Κοινότητα FIRST® LEGO® League Greece, είστε η μεγαλύτερη απόδειξη πως αυτό που κάνουμε είναι #morethanrobots.
Κατηγορίες: Facebook Feed

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.