Αγαπητές ομάδες και προπονητές,

Ελπίζουμε να είστε όλοι ασφαλείς και υγιείς. Αυτό το διάστημα όλοι έχουμε γνώση των γεγονότων που λαμβάνουν μέρος στην Ουκρανία και οι σκέψεις μας βρίσκονται στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αυτές τις δυσμενείς συνθήκες.

Όσον αφορά τον επερχόμενο International Open στη Ρωσία, ο οποίος είχε προγραμματιστεί από τους εθνικούς διοργανωτές στις 21-25 Ιουνίου 2022, έχουμε να κάνουμε μια σημαντική ανακοίνωση.

Η προτεραιότητα μας αυτή τη στιγμή είναι η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων στους αγώνες του FIRST LEGO League και κατανοούμε την ανησυχία γονέων και προπονητών για ένα ταξίδι στη Ρωσία αυτή τη περίοδο. Επομένως αποφασίστηκε η ακύρωση του διαγωνισμου στο Krasnoyarsk. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, καθώς είχε προγραμματιστεί μια φανταστική συνάντηση των ομάδων στη Ρωσία, αλλά οι εξελίξεις δεν βρίσκονται στο χέρι μας. Ταυτόχρονα, προσπαθούμε να οργανώσουμε τις καλύτερες εναλλακτικές για τον παγκόσμιο διαγωνισμό και θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό για τα νέα μας σχέδια όταν οριστικοποιηθούν.

Για οποιαδήποτε ερώτηση απευθυνθείτε στην ομάδα του Διαγωνισμού:

info@firstlegoleague.gr

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς,σας στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια ,και σας ευχόμαστε να είστε όλοι καλά.

Ομάδα διαγωνισμών της Eduact


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.