Την Κυριακή 28 Μαΐου, τα παιδιά του προγράμματος GOAT, της ηλικίας 6-9 συμμετείχαν διαδικτυακά στον διαγωνισμό του FIRST®LEGO® LEAGUE Ουκρανίας. Τα παιδιά μόλις σε 2 εβδομάδες κατάφεραν να προετοιμαστούν και να ολοκληρώσουν τις ανάγκες που είχε το φεστιβάλ σύμφωνα με τη φιλοσοφία του διαγωνισμού και την θεματική της ενέργειας. Δεν προετοιμάστην μόνο στην ώρα της ρομποτικής αλλά και στην ώρα των αγγλικών και των ελληνικών, μπαίνοντας έτσι ζεστά στο κλιμα της προετοιμασίας και της παρουσίασης τους σε μια ευρύτερη κοινότητα.
Συνδέθηκαν διαδικτυακά από τον χώρο του Thessaloniki TechLab, και συνάντησαν άλλες 36 ομάδες με παιδιά από την Ουκρανία, έτσι η χαρά τους ήταν αρκετά μεγάλη και φυσικά κατέκτησαν και 2 βραβεία. Οι μαμάδες των παιδιών κάθισαν και παρατήρησαν όλη την διαδικασία με πολύ ενδιαφέρον και χαρά για όλα όσα μαθαίνουν και παρακολουθούν τα παιδιά τους.
To πρόγραμμα Greatest of all Time πραγματοποιείται με την υποστήριξη του U.S. Consulate General Thessaloniki και του U.S. EMBASSY ATHENS.

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *