ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

“Βραβεία για τις ομάδες στο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FIRST® LEGO® LEAGUE στο Πέραμα!” 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, ο Διαγωνισμός “FIRST® LEGO® League Explore Πέραμα” που φιλοξένησε ομάδες της περιοχής και αποτέλεσε μια συνδιοργάνωση της Eduact με την Ειρήνη Αρβανιτάκη του eFUTURE και τη φιλοξενία του Δήμου Περάματος.

Τη σεζόν 2021-2022 οι ομάδες της FIRST® διερεύνησαν το μέλλον των μεταφορών. Από την αποστολή πακέτων σε αγροτικές και αστικές περιοχές, μέχρι την παροχή βοήθειας σε καταστροφές και την αεροπορική διαμετακόμιση υψηλής τεχνολογίας, οι ομάδες σκέφτηκαν τρόπους ταχύτερους, πιο αξιόπιστους, χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμες καινοτομίες στις μεταφορές που συνδέουν και αναπτύσσουν καλύτερα κοινότητες και οικονομίες σε όλο τον κόσμο.

Στο Διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν σύνολο 21 ομάδες, στην κατηγορία του Explore ( 6 έως 10 χρονών ) και απονεμήθηκαν βραβεία σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες. Όλα τα βραβεία ήταν μη διαγωνιστικά.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό ήταν οι :TheGamers, TheGenius, MR ROBOT, CYBER KNIGHTS, ROBO WARRIORS, RoboFuture, ΠΙΤΟΓΥΡΑ, ΚΙΤΡΙΝΟΙ, ΣΕΛΗΝΗ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΕΡΜΗΣ, SPIDERS ,SUPER BOYS, Pumpkins, Dolphins, Robotkids, eFUTURE ROBOTEAM, LAKONIKIROBO, FUTURE LEGO, ROBO MASTERS, Team of Fun.

Στον Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής παρευρέθηκαν επίτιμοι καλεσμένοι οι : Γιάννης Λαγουδάκης, Δήμαρχος Περάματος και Τερζής Θεόδωρος, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας Δήμου Περάματος όπου βράβευσαν και  έδωσαν συγχαρητήρια στις προσπάθειες των ομάδων.

Τη διοργάνωση υποστηρίζει η Ο3 Out of the Ordinary επίσημος αντιπρόσωπος LEGO Education στην Ελλάδα.

Πολυμεσικό υλικό 

Εικόνες από τον Διαγωνισμό: 

https://www.flickr.com/photos/eduact/albums/72177720299017332/with/52079555016/

Μάθετε περισσότερα για τους Διαγωνισμούς εδώ: https://firstlegoleague.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες

Τηλέφωνο: +30 2311 286 369

Email:     info@firstlegoleague.gr


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.