Αγαπητοί/ες εκπαιδευτικοί, 

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Eduact – Δράση για την εκπαίδευση και η ομάδα των διαγωνισμών σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση γνωριμίας για το FIRST® LEGO® League.

Λίγο πριν τη λήξη των εγγραφών για τον διαγωνισμό FIRST® LEGO® League Challenge, καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να παρευρεθούν στη συνάντησή μας, με στόχο τη γνωριμία μας, τη δημιουργία ομάδας και τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό ή σε κάποιο φεστιβάλ.

Στην εκδήλωση θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το όραμα του οργανισμού, να ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματα της εκπαιδευτικής ρομποτικής, να μάθετε περισσότερα τόσο για τον διαγωνισμό όσο και για τα φεστιβάλ καθώς και για τον τρόπο συμμετοχής σας σε αυτά.
 

Δεν απαιτείται κάποια προηγούμενη εμπειρία! 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Thessaloniki Tech Lab την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00 και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να γνωριστούμε.

Διεύθυνση: Τσιμισκή 136, ΤΚ: 54621

 

Για τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται μακριά, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συνάντηση την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00. 

* Απαραίτητη προϋπόθεση: Για τη συμμετοχή σας στη συνάντηση (είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά), παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος: https://forms.gle/QpNYz9s2ZRERxWJE7

* Τα στοιχεία σύνδεσης θα σταλούν πριν το σεμινάριο & αφού δηλώσετε συμμετοχή.

Σας περιμένουμε!


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.