Ετήσια Έκθεση Αντίκτυπου της FIRST®

Η ετήσια έκθεση αντίκτυπου FY2020 FIRST ® γιορτάζει την πρόοδο από τη σεζόν 2019-2020, το FIRST ® RISESM που υποστηρίζεται από το Star Wars: Force for Change - μια εποχή που η παγκόσμια κοινότητα ρομποτικής μας ενώθηκε για να χτίσει την FIRST City, ένα μέρος όπου γιορτάζουμε τις διαφορές μας και αγκαλιάζουμε τις καινοτόμες ιδέες και την τεχνολογία για να ενισχύσουμε τις μελλοντικές μας πόλεις.

Το "Together, we RISE " αντιπροσωπεύει τη δύναμη της εξαιρετικής υποστήριξης και δέσμευσης των χορηγών μας, εθελοντών, μεντόρων, δωρητών, συνεργατών και αμέτρητων άλλων για την προώθηση της αποστολής μας. Όταν η παγκόσμια σεζόν έληξε πρόωρα λόγω της πανδημίας COVID-19, πολλοί χορηγοί και δωρητές μπόρεσαν να στραφούν σε απεριόριστη χρηματοδότηση για να υποστηρίξουν το όραμα της FIRST.

Αν και η σεζόν έληξε νωρίς, υπάρχουν πολλά να γιορτάσουμε: Επηρεάσαμε περισσότερους νέους με τα προγράμματά μας από ποτέ. Αυτή η έκθεση είναι μια γιορτή αυτού του αντίκτυπου: Μοιραζόμαστε τα τελευταία μας στοιχεία διαχρονικής μελέτης που δείχνουν τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της συμμετοχής στην FIRST στο ενδιαφέρον στην σταδιοδρομία των STEM επαγγελμάτων, πώς καλύπτουμε τις ανάγκες περισσότερων μαθητών με τα προγράμματά μας μέσω της ισότητας, της ποικιλομορφίας , και στρατηγικές ένταξης, και εμπνευσμένες ιστορίες που αποτελούν παράδειγμα του πώς η κοινότητα FIRST δημιούργησε σημαντική αλλαγή στο σπίτι φέτος.

Η έκθεση περιλαμβάνει επίσης ένα μήνυμα από την ηγεσία της FIRST. Αξιοσημείωτες στιγμές από την σεζόν FIRST RISE, μια περίληψη της προόδου στο FIRST® Robotics Competition, FIRST ® Tech Challenge και FIRST ® LEGO® League προγραμμάτων.

 

Δείτε το σε διαδραστική μορφή

Δείτε το PDF

Κατηγορίες: FIRST

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.