FIRST® LEGO® League Discover

ΠΡΟΚΛΗΣΗ

To FIRST LEGO League Discover είναι μια εισαγωγή στον παιγνιώδη κόσμο του STEM. Παιδιά ηλικίας 4-6 ετών συμμετέχουν σε αυτό το ταξίδι γνώσης, εξερευνούν και προβληματίζονται με την χρήση πραγματικών καταστάσεων.  Το πρόγραμμα, θέτει ως πρόκληση ένα θέμα του πραγματικού κόσμου, που τα παιδιά θα ερευνήσουν και θα δημιουργήσουν καινοτόμες και πρωτότυπες λύσεις. Η ετήσια πρόκληση, βασίζεται πάνω στην κατασκευή LEGO των παιδιών , την έρευνα τους και με την βοήθεια των ενήλικων προπονητών τους, προετοιμάζονται για να παρουσιάσουν και να μοιραστούν την δουλειά τους. Μέχρι το τέλος του προγράμματος, τα παιδιά εμφανίζονται πιο σίγουρα και καλύτερα προετοιμασμένα για να αντιμετωπίσουν μελλοντικές προκλήσεις και να ανακαλύψουν τη χαρά της μάθησης.
Αξιοποιήστε τη φυσική περιέργεια των παιδιών προσχολικής ηλικίας και χτίστε αυτοπεποίθηση, συνήθειες μάθησης και δεξιότητες ομαδικής εργασίας. Αυτή η καθοδηγούμενη εμπειρία παρέχει στους νηπιαγωγούς και εκπαιδευτές τα εργαλεία και τον τρόπο να εξερευνήσουν το STEM (Science Technology, Engineering and Mathematics) μέσω του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας το LEGO® Education STEAM Park.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕ  ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ  ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ

Τι είναι το FIRST LEGO League Discover;

To FIRST LEGO League Discover είναι μια εισαγωγή στον παιγνιώδη κόσμο του STEM. Παιδιά ηλικίας 4-6 ετών συμμετέχουν σε αυτό το ταξίδι γνώσης, εξερευνούν και προβληματίζονται με την χρήση πραγματικών καταστάσεων.  Το πρόγραμμα, θέτει ως πρόκληση ένα θέμα του πραγματικού κόσμου, που τα παιδιά θα ερευνήσουν και θα δημιουργήσουν καινοτόμες και πρωτότυπες λύσεις. Η ετήσια πρόκληση, βασίζεται πάνω στην κατασκευή LEGO των παιδιών , την έρευνα τους και με την βοήθεια των ενήλικων προπονητών τους, προετοιμάζονται για να παρουσιάσουν και να μοιραστούν την δουλειά τους. Μέχρι το τέλος του προγράμματος, τα παιδιά εμφανίζονται πιο σίγουρα και καλύτερα προετοιμασμένα για να αντιμετωπίσουν μελλοντικές προκλήσεις και να ανακαλύψουν τη χαρά της μάθησης.

Η κάθε ομάδα έχει 2 έως 4 μέλη (ηλικίας 4  - 6 ετών) και τουλάχιστον 1 ενήλικα προπονητή. Δεν απαιτείται κάποια τεχνική εμπειρία και οι παρεχόμενοι οδηγοί χωρίζουν τη σεζόν σε 12 συναντήσεις και παρέχουν ιδέες για δραστηριότητες 12 - 16 ώρες.
Η εγγραφή της ομάδας για τη σεζόν περιλαμβάνει:
  • - Τη συνδρομή συμμετοχής της ομάδας (έως 4 μέλη)
  • - Τον Οδηγό Συναντήσεων
  • - Το Εγχειρίδιο Μηχανικής
  • - Το PLAYMAKERS Discover Set
Προαιρετικά συστήνουμε:
  • - 1 LEGO Education STEAM Park ή 1 LEGO Education Coding Express, διαθέσιμα εδώ.
  • - Laptop ή tablet
Η σεζόν FIRST LEGO League Discover κορυφώνεται με Festivals, στα οποία οι ομάδες μοιράζονται τη δουλειά και τις γνώσεις τους με εθελοντές, φίλους και την οικογένειά τους δείχνοντας τις κατασκευές και τις αφίσες τους. Λόγω των συνθηκών, φέτος η σεζόν έχει παραταθεί μέχρι τον Ιούνιο. Δείτε εδώ τα 5 σενάρια διεξαγωγής του διαγωνισμού για φέτος. Δείτε εδώ την ενημέρωση της Οργανωτικής Επιτροπής για το φετινό Πρωτάθλημα.
Το υλικό & τους οδηγούς σεζόν για προπονητές και ομάδες θα το βρείτε εδώ.  Αποκτάτε πρόσβαση μετά την ολοκήρωση της εγγραφής.

GAME CHANGERS Season

Στο θέμα της ρομποτικής σεζόν 2020-2021, FIRST® GAME CHANGERS℠, powered by STAR WARS: Force for Change, θα γνωρίσουμε τον κόσμο του αθλητισμού, του παιχνιδιού και της φυσικής κατάστασης - θα κινούμαστε, θα συνεργαζόμαστε, θα ανταγωνιστούμε και θα γιορτάσουμε.

Γίνετε playmakers!

Αυτή τη σεζόν, μπαίνουμε στον κόσμο του αθλητισμού, του παιχνιδιού και της φυσικής κατάστασης - κινούμαστε, συνεργαζόμαστε, διαγωνιζόμαστε και γιορτάζουμε. Στην πρόκληση PlaymakersSM τα παιδιά θα εξερευνήσουν τις δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε σε διαφορετικούς χώρους για παιχνίδι και πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι τα παιχνίδια και οι δραστηριότητές αυτές είναι διασκεδαστικές και προσβάσιμες για όλους τους συμμετέχοντες.Η σεζόν PLAYMAKERS ξεκινά στις 4 Αυγούστου 2020. Ξεκινήστε κάνοντας εγγραφή παρακάτω.

Δήλωση Συμμετοχής

Οι δηλώσεις για το FIRST LEGO League Discover είναι ανοιχτές. Δηλώστε συμμετοχή!

Οι ομάδες στο FIRST LEGO League Discover αποτελούνται από 1 ενήλικο προπονητή και 2-4 παιδιά.

Δήλωση Εθελοντών

Τα Festivals FIRST LEGO League Discover, για την πραγματοποίηση τους, βασίζονται αποκλειστικά σε εθελοντές.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο των Class Pack και ανακαλύψτε πως να φέρετε την εμπειρία του FIRST® LEGO® League Discover στο σχολείο ή στην τάξη σας!

Tο FIRST® Education Discover Programme για μαθητές Προνηπίου και Νηπιαγωγείου, είναι για μια εισαγωγή στον παιγνιώδη κόσμο του STEM και της ρομποτικής. Παιδιά ηλικίας 4 – 6 ετών συμμετέχουν σε αυτό το ταξίδι γνώσης, εξερευνούν και προβληματίζονται με την χρήση πραγματικών καταστάσεων.  Το πρόγραμμα, θέτει ως πρόκληση ένα θέμα του πραγματικού κόσμου, που τα παιδιά θα ερευνήσουν και θα δημιουργήσουν καινοτόμες λύσεις. Η ετήσια πρόκληση, βασίζεται πάνω στην κατασκευή LEGO των παιδιών, την έρευνα τους και με την βοήθεια των προπονητών τους, προετοιμάζονται για να παρουσιάσουν και να μοιραστούν την δουλειά τους

Εξοπλισμός LEGO® EDUCATION

Ειδικές τιμές για όλες τις ομάδες του FIRST LEGO League από τον επιστημονικό μας συνεργάτη O3-Out Of the Ordinary.