0
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
0
ΟΜΑΔΕΣ
0
ΡΟΜΠΟΤ
0
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΗΛΙΚΙΕΣ 9-16 

FUELING CURIOSITY

Ρομποτική και διασκέδαση, γνώση και παιχνίδι, έρευνα και προσωπικές αξίες. Εάν προσπαθούσαμε να βρούμε τις λέξεις που ορίζουν το FIRST LEGO LEAGUE, τότε σίγουρα θα δυσκολευόμασταν να επιλέξουμε. Συνοθύλευμα λοιπόν. Αυτή είναι η λέξη που ψάχνουμε. Ένας παγκόσμιος διαγωνισμός ρομποτικής που έρχεται στην Ελλάδα μέσω της eduACT φέρνοντας την εκπαίδευση του μέλλοντος, σήμερα. Προσφέροντας, χρήσιμες δεξιότητες για το επαγγελματικό μέλλον, κίνητρο στην μάθηση, ωφέλημα για τον χαρακτήρα του παιδιού core values και εφευρετικότητα, πολύ εφευρετικότητα! Και όλα αυτά μέσα από μερικά τουβλάκια.

Ο μεγαλύτερος Πανελλήνιος διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας για παιδιά και φέτος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Βέροια, Ηράκλειο και Ξάνθη!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το χρονοδιάγραμμα των προκριματικών καθώς και τις ομάδες που έχουν προκριθεί (σε τυχαία σειρά).

Ο Μεγάλος Τελικός FIRST LEGO League ολοκληρώθηκε!

Για πληροφορίες σχετικά με την κατάταξη και τις προκρίσεις στα παγκόσμια δείτε εδώ

 1. Προκριματικός Βόλου
 2. Προκριματικός Θεσσαλονίκης
 3. Προκριματικός Hράκλειο
 4. Προκριματικός Αθήνας
 5. Προκριματικός Ξάνθης
 6. Προκριματικός Βέροιας
 7. FLL Gjirokastër
 8. FLL Cyprus
 9. ΤΕΛΙΚΟΣ FIRST LEGO League

ΗΛΙΚΙΕΣ 6-10 

ENABLING DISCOVERY

Το FLL Jr. επικεντρώνεται στην οικοδόμηση του ενδιαφέροντος για την επιστήμη και την τεχνολογία σε παιδιά ηλικίας 6-10 ετών. Το FLL Jr. είναι ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να κεντρίσει την περιέργεια των μικρών παιδιών και να την κατευθύνει προς την ανακάλυψη της επιστήμης και της τεχνολογίας στον κόσμο γύρω τους. Το πρόγραμμα έχει σαν θέμα μια Πρόκληση του πραγματικού κόσμου, που πρέπει να διερευνηθεί μέσω της έρευνας, της κριτικής σκέψης και της φαντασίας. Η ετήσια Πρόκληση, βασίζεται σε ένα διαφορετικό θέμα και έχει δύο κύρια μέρη, την κατασκευή με LEGO και την αφίσα της ομάδας.  Καθοδηγούμενα από ενήλικους προπονητές και τις θεμελιώδεις Αξίες του FLL Jr., τα μέλη της ομάδας εργάζονται με εκπαιδευτικά πακέτα της LEGO Education και εστιάζουν σε ένα θέμα προς διερεύνηση ώστε να οικοδομήσουν τις ιδέες τους και να τις παρουσιάσουν.

 1. 13 Απριλίου
  Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη
 2. 13 – 14 Απριλίου
  Expo Αθήνας
 3. 12 Μαίου
  Εxpo Δήμος Θεσσαλονίκης
 4. 18 Μαίου
  Expo Μονή Λαζαριστών
 5. 19 Μαίου
  Expo Ηράκλειο
 6. 1 Ιουνίου
  Expo eduACT Platia (Θεσσαλονίκη)
 7. 2 Ιουνίου
  FLL JR Cyrpus
 8. 8 Ιουνίου
  Expo ΖΩΓΡΑΦΟΥ (STEAM CENTER)
 9. 23 Ιουνίου
  FLL JR Καλαμάτας