Η πρωταθλήτρια ομάδα του FLL iRobot στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ - FIRST LEGO LEAGUE GREECE

Η πρωταθλήτρια ομάδα του FLL iRobot στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ

 

Αμέσως μετά από την αναγόρευση τους ως τους νικητές του μεγαλύτερου πανελλήνιου διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής FIRST LEGO League για τη σχολική χρονιά 2017-2018 η ομάδα iRobot έφτασε μέχρι και την Αμερική και συγκεκριμένα στο Ντιτρόιτ των Η.Π.Α .

Εκεί , κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην πρώτη δεκάδα της γενικής κατάταξης εκπροσωπώντας τη χώρα μας αλλά και τη 13η θέση στο robotgame . Η ομάδα iRobot κατάφερε μάλιστα να διακριθεί ανάμεσα σε 108 ομάδες ενώ όπως αποκάλυψε ο προπονητής της ομάδας και καθηγητής πληροφορικής Γιώργος Καπνίτης, "προτάθηκε για τρία βραβεία και ήταν μια από τις τρεις ομάδες που επιλέχθηκαν ανάμεσα σε όλες να μιλήσουν για την εμπειρία τους στην τελετή λήξης.

Σύμφωνα με τον κ Καπνίτη, " ο διαγωνισμός ήταν καλύτερος σε σχέση με τον περσινό , πέρυσι δεν ξέραμε είχαμε άγχος και για τα απλά διαδικαστικά. Φέτος ήταν πιο οργανωμένα. Είχαμε τρια robot game δοκιμαστικά και άλλα τρια επίσημα" κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο και την ομάδα του , βοήθησε τα παιδιά να προετοιμαστούν αρκετή ώρα και αρκετές φορές.

"Τα παιδιά αλλά και οι γονείς ήταν ευχαριστημένα , το διασκέδασαν με ένα μεγάλο πάρτυ κατά την τελετή λήξης. Τους έφυγε το άγχος και το διασκέδασαν" σημείωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της iRobot, Γιώργος Καπνίτης

 

 

No Comments Yet.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων